Takaisin uutisiin

Kotimaiset eläinlääkintäpalvelut – mitä kannattaa tietää

Eläinlääkintäpalvelut Suomessa – mitä kannattaa tietää

Suomalainen eläinten hoitoon ja hyvinvointiin keskittyvä yrityksemme, Vezer Oy, tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia eläinlääkintäpalveluita. Toimintamme tavoitteena on palvella parhaalla mahdollisella tavalla eläinlääkintä-, vähittäiskauppa- ja apteekkihenkilökuntaa sekä edistää eläinten hyvinvointia ja terveyttä.

Eläinlääkintäpalveluiden tarjoamisen ohella olemme aktiivisessa yhteistyössä apteekkien, lemmikkiliikkeiden ja vähittäiskauppojen kanssa. Näin varmistamme, että tuotevalikoimamme vastaa eläinlääkintähenkilöstön päivittäisiä tarpeita ja eläinten omistajien vaatimuksia. Valikoimaamme kuuluu myös täydennysvalmisteita ja hoitotuotteita eläinten sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, diagnostiikkalaitteita sekä eläinlääkintähenkilökunnan päivittäin tarvitsemia instrumentteja, lankoja ja muita tuotteita.

Tiimimme osaaminen eläinlääkintäalalla

Voit luottaa siihen, että tiimillämme on pitkä kokemus eläinlääkinnästä ja eläintenhoidosta. Tämä kokemus takaa, että pystymme tarjoamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita ja palveluita. Haluamme olla tärkein kumppanisi eläinten hyvinvoinnin edistämisessä ja siksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme sekä tuomme markkinoille uusia ja laadukkaita tuotteita.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää, ja olemmekin valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@vezer.fi. Palvelemme mielellämme ja autamme sinua tekemään tilauksesi sujuvasti. Meidän kauttamme voit hankkia kaikki tarvitsemasi eläinlääkintäpalvelut ja -tuotteet kotimaisilta toimittajilta, varmistaen siten parhaan laadun ja sujuvan yhteistyön.

Aiheeseen liittyvät artikkelit