Takaisin uutisiin

Lemmikin ravitsemus: Oikea ruokavalio ja ravintolisät

Vezer Oy: Lemmikin ravitsemus – Oikea ruokavalio ja ravintolisät

Miksi lemmikin ravitsemus on tärkeää?

Lemmikkien hyvinvointi ja terveys ovat meidän Vezer Oy:n tärkeimpiä tavoitteita. Ymmärrämme, että oikeanlainen ravitsemus on merkittävä osa lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia. Siksi tarjoamme laajan valikoiman omaan toimialaamme, lääketukkukauppaan, kuuluvia täydennysvalmisteita ja hoitotuotteita lemmikkisi tarpeisiin.

Ruokavalio vaikuttaa suoraan lemmikkisi energiaan, vireyteen ja terveyteen. Täysravinto, joka sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet optimaalisessa suhteessa, auttaa lemmikkiäsi pysymään terveenä ja aktiivisena. Oikeanlaisen ruokavalion avulla voidaan ennaltaehkäistä sairauksia, vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistää lemmikin elämänlaatua.

Mitä ruokavalioon tulisi kuulua?

Vezer Oy tarjoaa laadukkaita ruokavalioita ja ravintolisiä lemmikkisi tarpeisiin. Ruokavalion tulee olla tasapainoinen ja sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet, kuten proteiinit, hiilihydraatit, rasvat, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Koirille suosittelemme korkealaatuisia koiranruokia, jotka on kehitetty vastaamaan eri rotujen ja elämänvaiheiden tarpeisiin. Ruokavalion tulisi sisältää lihasta valmistettua proteiinia, joka auttaa lihaksiston kehittymisessä ja ylläpitämisessä. Koirien ruokavalioon voi myös kuulua kasviksia, viljaa ja lisäaineita, kuten kalsiumia ja omega-3-rasvahappoja.

Kissoille suosittelemme korkealaatuisia kissanruokia, jotka sisältävät tarvittavat ravintoaineet kissan terveyden tukemiseen. Kissat ovat luonnostaan lihansyöjiä, joten ruokavalion tulisi olla runsas lihapitoisuudeltaan. Kissat tarvitsevat myös tauriinia, joka on välttämätön aminohappo kissan sydämen terveydelle.

Ruoan lisäksi kannattaa harkita myös ravintolisien käyttöä. Voit kääntyä meidän Vezer Oy:n puoleen saadaksesi lisätietoa ja suosituksia lemmikkisi ravitsemuksen tukemiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit