Takaisin uutisiin

Parhaat hoitotuotteet lemmikkien ihon ja turkin hoitoon

Eläinten ihon ja turkin hyvinvointiin erikoistunut Vezer Oy

Tunnettu suomalainen eläinten hoitoon ja hyvinvointiin keskittyvä yritys Vezer Oy on toiminut lääketukkukaupan, eläinlääkintäalan ja vähittäiskaupan parissa jo vuosien ajan. Toimintamme keskiössä on tarjota parasta mahdollista palvelua eläinlääkintä-, apteekki- ja vähittäiskaupan ammattilaisille sekä edistää eläinten hyvinvointia ja terveyttä.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset täydennysvalmisteet ja hoitotuotteet, diagnostiikkalaitteet sekä eläinlääketieteessä päivittäin tarvittavat instrumentit ja langat. Palvelemme paitsi eläinlääkäreitä, myös apteekkeja, lemmikkiliikkeitä sekä vähittäiskauppoja. Pidämme huolen siitä, että liiketoimintamme kehittyy jatkuvasti ja tarjoamme markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita.

Pitäkää lemmikkienne iho ja turkki kiiltävinä ja terveinä

Lemmikkien hyvinvointi ja terveys ovat meille ensisijaisen tärkeitä asioita, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman hoitotuotteita, jotka tukevat lemmikkien ihon ja turkin terveyttä. Oikeanlainen hoito on avainasemassa, jotta lemmikkisi voi hyvin ja sen turkki säilyy kauniina ja kiiltävänä.

On tärkeää muistaa, että eri eläinlajit tarvitsevat erityyppistä hoitoa. Tästä syystä tuotevalikoimamme sisältää erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan eri eläinlajien tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko kyseessä koira, kissa, pieneläin vai hevonen, meillä on valikoimassamme juuri sopivat hoitotuotteet juuri sinun lemmikkisi tarpeisiin.

Kokemusta ja asiantuntemusta eläintenhoidosta

Tiimillämme on vankka kokemus eläinlääketieteestä ja eläintenhoidosta, mikä takaa sen, että voimme tarjota sinulle juuri oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Olemme ylpeitä voidessamme olla tärkein kumppanisi eläinten hyvinvoinnin edistämisessä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa tilaukset@vezer.fi, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tarvitset apua sopivien hoitotuotteiden valinnassa lemmikillesi. Autamme mielellämme ja teemme parhaamme, jotta voimme yhdessä pitää lemmikkisi ihon ja turkin terveinä ja kauniina.

Aiheeseen liittyvät artikkelit