Takaisin uutisiin

Vezer Oy:n valikoimasta turvalliset tarvikkeet lemmikillesi

Meistä

Vezer Oy on suomalainen eläinten hoitoon ja hyvinvointiin keskittyvä yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman mm. turvallisia leluja ja tarvikkeita lemmikeille. Tarjoamme vain laadukkaita ja turvallisia tuotteita, jotka täyttävät korkeimmatkin turvallisuusstandardit. Olipa kyseessä sitten koira, kissa tai pienempi perheenjäsen, valikoimastamme löydät sopivat tuotteet lemmikin tarpeisiin.

Meillä on vankka kokemus eläinten hoidosta ja hyvinvoinnista. Tiimimme koostuu alan ammattilaisista, jotka ymmärtävät lemmikin tarpeet ja osaavat tarjota oikeita tuotteita juuri sinun lemmikkisi tarpeisiin. Jos haluat lisätietoa tai tehdä tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa tilaukset@vezer.fi. Olemme täällä auttaaksemme!

Laaja valikoima

Valikoimaamme kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia lemmikkitarvikkeita. Tarjoamme mm. laadukkaita leluja, joilla lemmikkisi voi leikkiä ja pitää hauskaa samalla, kun leikkiminen edistää lemmikin hyvinvointia. Lisäksi tarjoamme koiran- ja kissanruokia, hampaidenhoitotuotteita, turkinhoitovälineitä sekä kynsisaksia. Meiltä löydät myös laadukkaat koiran- ja kissanpedit, jotka tarjoavat lemmikillesi mukavan paikan levätä ja rauhoittua.

Turvallisuus ensin

Turvallisuus on meille tärkein prioriteetti. Kaikki valikoimamme lelut ja tarvikkeet on valittu huolellisesti ja ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit. Käytämme vain turvallisia materiaaleja, jotka eivät aiheuta haittavaikutuksia lemmikillesi. Lisäksi kaikki lelut ja tarvikkeet on testattu ja erikseen hyväksytty. Voit siis olla varma, että käyttämäsi tuotteet ovat turvallisia ja kestäviä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit