Takaisin uutisiin

Zoolac Multipaste lemmikillesi antibioottien haittojen ehkäisyyn

Antibioottien käyttö lemmikeillä ja niiden mahdolliset sivuvaikutukset

Antibiootit ovat välttämätön osa monien lemmikkieläinten sairauksien hoitoa. Ne taistelevat tehokkaasti bakteeri-infektioita vastaan ja voivat pelastaa lemmikkisi hengen. Kuitenkin, kuten kaikilla lääkkeillä, myös antibiooteilla voi olla sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat ruoansulatushäiriöt, kuten ripuli ja oksentelu, sekä mahdolliset allergiset reaktiot.

Me Vezer Oy:ssä ymmärrämme, että lemmikkisi terveys on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Siksi tarjoamme tuotteita, jotka tukevat lemmikkisi terveyttä antibioottikuurin aikana ja auttavat ehkäisemään mahdollisia haittavaikutuksia.

Zoolac Multipaste – Tuki lemmikkisi suoliston terveydelle

Zoolac Multipaste on suunniteltu tukemaan lemmikkisi suoliston tasapainoa ja auttamaan ylläpitämään normaalia suolistoflooraa antibioottihoidon aikana. Tämä täydennysvalmiste sisältää probiootteja, jotka ovat hyödyllisiä bakteereja, edistäen suoliston terveyttä ja auttaen vähentämään antibioottien aiheuttamia ruoansulatushäiriöitä.

Zoolac Multipaste on helppokäyttöinen ja sitä voidaan annostella suoraan suuhun tai sekoittaa ruokaan. Sen mieto maku tekee siitä hyväksyttävän useimmille lemmikeille, ja sen vaikutukset alkavat näkyä nopeasti.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet antibioottikuurin aikana

Antibioottikuurin aikana on tärkeää noudattaa eläinlääkärin antamia ohjeita tarkasti. Lisäksi on suositeltavaa toteuttaa joitakin ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, jotka auttavat minimoimaan mahdolliset haittavaikutukset ja tukemaan lemmikkisi terveyttä:

– Ruokavalio: Varmista, että lemmikkisi saa tasapainoista ja ravitsevaa ruokaa, joka tukee sen yleistä terveyttä ja vastustuskykyä.
– Kuivuminen: Kannusta lemmikkiäsi juomaan runsaasti vettä, mikä auttaa elimistöä käsittelemään ja poistamaan antibiootteja.
– Lepo: Varmista, että lemmikkisi saa paljon lepoa, mikä on elintärkeää sen toipumisprosessille.

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten

Jos sinulla on kysyttävää Zoolac Multipasten käytöstä tai lemmikkisi terveydestä antibioottikuurin aikana, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Me Vezer Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukea lemmikkisi hyvinvoinnin edistämiseksi.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tilaukset@vezer.fi tai vierailla verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Olemme täällä auttaaksemme sinua ja lemmikkiäsi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit