Om företaget

Vezer Oy är ett nytt finskt företag. Vi fokuserar oss på djurmedicin och välfärd. Grunden för vår verksamhet är att betjäna veterinär- och apotekspersonalen på bästa möjliga sätt och att understöda djurens välmående och hälsa. Förutom receptbelagda läkemedel inkluderar vårt produktsortiment kosttillskott och behandlingsprodukter som används vid behandling av olika sjukdomar. Till vårt sortiment hörs även utrustning som används vid diagnostisk, samt instrument som används av veterinärpersonal dagligen. Dessutom erbjuder vi våra kunder ett unikt affärsservicekoncept som möjliggör ett mer effektivt företag. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och kommer ut med nya produkter och tjänster på marknaden.

Även om företaget är nytt har vårt team en lång erfarenhet av veterinärmedicin och djuromsorg, vilket gör att vi kan tillgodose dina behov. Därför vill vi vara din viktigaste partner vid främjande av djurens välbefinnande.

Värden

Människor

Vi bemöter människor ur deras vardagssituation, vare sig det är en kund, en partner eller vår egen personal.

Mod

Vi vågar ta chansen att skapa nya sätt att tillföra värde till våra kunders verksamhet. Vi strävar till att bli en föregångare inom branschen och vi är inte rädda för utmaningar!

Djur

Djurens hälsa och välmående är grunden för vår verksamhet.

Bra arbetsgemenskap

Bra arbetsgemenskap betyder för oss att vi respekterar varandra och värdesätter varandras olikheter och erfarenheter.