Takaisin tuotteisiin

RoCoCalf Paste

RoCoCalf -pasta on kehitetty märehtijöille. Vasikalla ei ole syntyessään suolistossaan mikroflooraa, vatsahappotuotantoa, eikä aktiivista immuunisysteemiä. Esimerkiksi e-coli ja rotavirus ja myöhemmin myös muut virukset pääsevät iskemään nopeasti ja usein aiheuttavat ripulia ja sairastuttavat vasikan muutenkin vakavasti.

Vasikka saa normaalisti immunoglobuliinia ternimaidosta ja sen jälkeen oma immuunisysteemi alkaa kehittymään. Aina tuo ternimaidon antama suoja ei ole riittävä ja silloin vasikka voi sairastua. RoCoCalf -pasta on kehitetty tukemaan ja lisäämään ternimaidon antamaa suojaa patogeenejä vastaan. Yhdessä rokotteen kanssa se auttaa rokotetta toimimaan tehokkaammin ja antaa vasikalle erittäin hyvän suojan rotavirusta ja e-colia vastaan.

RoCoCalf -pastaa annostellaan suoraan suuhun vastasyntyneelle vasikalle sen kuuden ensimmäisen elintunnin aikana 10 ml kerta-annos.

Jos vasikka kuitenkin sairastuu rotavirukseen, RoCoCalf -pastalla voidaan hoitaa myös rotavirusta ns. akuuttihoitona. Tuolloin vasikalle annetaan heti 10 ml kerta-annos. Hoitoa jatketaan siten, että saman päivän iltana annetaan 5 ml ja seuraavina päivinä 5 ml aamuin illoin kunnes oireet helpottuvat. Yleensä hoito kestää kolme päivää. Ympärillä oleville vasikoille annetaan kerta-annoksena 5 ml suojaamaan niitä virustartunnalta.

Tuotetta voidaan käyttää myös yhdessä antibioottien ja nestehoidon kanssa.

Tuote ei sovellu luomutiloilla käytettäväksi.

RoCoCalf -pasta on pakattu 32 ml muoviruiskuihin.