VEZER MUKANA KASVUOPENISSA

https://kasvuopen.fi/uutiset/pohjois-savon-sparrausohjelmaan-14-yritysta/

Lue lisää

Eläinlääkäripäivät 2022

Vezerin väki on tavattavissa Eläinlääkäripäivillä 2-4.11.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Meidät löydät käytävältä 3e paikalta 11. Nähdään siellä!

Lue lisää

Nimitysuutinen Vezeriltä

Tuotespesialisti Satu Koivumaa on nimitetty 1.10.2022 alkaen Vezerin tuotepäälliköksi. Satu vastaa Zoolac-tuoteperheestä, mikrosiruista, kirurgisista ommelaineista, instrumenteista sekä lisäravinteista.

Lue lisää

Nimitysuutinen Vezeriltä

Tuotespesialisti Marko Kaarakainen on nimitetty 1.9.2022 alkaen Vezerin tuotepäälliköksi. Vastuualueena Markolla on diagnostiikka-osasto.

Lue lisää

6.-8.5.2022 Viikonloppuna messuillaan ahkerasti! 

  Vezerin naiset on mukana Eläintenhoitajapäivillä Helsingissä ja miehet Kuopiossa Savon erämessuilla. Kuopiossa lanseerataan markkinoille aivan huikea suomalainen tuote hirvikärpäsiä vastaan; MetsäDeo-huoletonta liikkumista luonnossa!  

Lue lisää

Joulumuistamiset POPOPET ry:lle

Vezer Oy on tukenut tämän vuoden joulumuistamisiin varatuilla varoilla POPOPET ry:tä. POPOPET on yhdistys, joka on perustettu hylättyjen ja kodittomien eläinten tueksi. Oli ilo olla tukemassa POPOPET:n tärkeää toimintaa. Vezer Oy toivottaa kaikille mukavaa ja...

Lue lisää

Eläinlääkäripäivät 2021

Vezer Oy on mukana Eläinlääkäripäivillä Helsingin Messukeskuksella 8.-10.12.2021. Meidät löydät ständiltä nro 20, läheltä luentosalia. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme!

Lue lisää

Vezer Oy:n myyntikenttä vahvistuu jälleen! Marko Kaarakainen aloitti 1.9.2021

Marko Kaarakainen aloitti Vezer Oy:n palveluksessa 1.9.2021 Tuotespesialistina. Markolla on erittäin pitkä kokemus  humaanipuolen lääkkeiden myyntitöistä. Lisäksi häneltä löytyy sairaanhoitajan tutkinto. Marko vastaa jatkossa Itäisen Suomen alueen eläinlääkäreiden  ja apteekkien asiakkuuksista. Markon tavoitat numerosta: 0500...

Lue lisää

Vezer Oy:n myyntikenttä vahvistuu! Satu Koivumaa aloitti 2.8.2021

Satu Koivumaa aloitti 2.8.2021 Vezer Oy:n tuotespesialistina. Sadulla on pitkä kokemus erilaisista myynnin tehtävistä ja osaamista löytyy erityisesti eläinpuolelta. Sadun tavoitat numerosta: +358 50 569 0120 tai sähköpostilla satu.koivumaa@vezer.fi Toivotamme Sadun lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Lue lisää

Vezer Oy:n asiakaspalvelu on avattu!

Asiakaspalvelumme tavoittaa puhelimitse +358 40 550 0221 tai sähköpostitse tilaukset@vezer.fi Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-15.

Lue lisää

Verkkokauppa Vezer Oy

Vezerin verkkokauppa on suunnattu eläinlääkintähenkilöstölle ja apteekkien henkilökunnalle. Kaupastamme löydätte kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet. Kaupan käyttäminen edellyttää rekisteröitymisen. Tervetuloa ostoksille! https://vezer.mycashflow.fi/account/login/

Lue lisää